Vi talar ditt språk

Vi talar ditt språk!

Våra konsulter är i grunden ekonomer eller har ingående ekonomiska kunskaper, förutom att de har hög certifiering på Oracle Hyperion programvaror. Vi kombinerar därigenom verksamhetskompetens med effektiva BI-lösningar.

Insight Solutions levererar tjänster inom EPM, Enterprise Performance Management och BI, Business Intelligence, allt från kartläggning till förvaltning och support. För att leverera bästa möjliga lösningar och tjänster till våra kunder samarbetar vi även med andra fristående konsultbolag när det behövs.

Vi är ditt förstahandsval i Norden när du behöver hjälp med verksamhetsstyrning baserat på Oracles världsledande programvaror på området.

 

Våra partner

PrintOrsaken till att vi valt Oracle Hyperion är att det idag är den överlägset ledande produktportföljen inom enterprise performance management. Det spelar ingen roll om du sedan förut är Oracle-, SAP- eller Microsoftkund. Kontrollera gärna med marknadens ledande analysföretag, som Gartner med flera.

Insight Solutions är sedan flera år Gold Partner till Oracle och certifierade specialister på Oracle Essbase, Oracle Business Intelligence Foundation, Hyperion Planning och Oracle Planning & Budgeting Cloud Service.

Genom detta samarbete har vi förvärvat djup kompetens och etablerat en stark närvaro på marknaden.

 

B.eye logo

B-eye tillhandahåller lösningar som gör det möjligt för företag att fokusera på kärnverksamheten, samtidigt som de får ut så mycket som möjligt av sina investeringar i ERP, EPM och business-intelligence. Som experter på design, utveckling och systemadministration kan B-eye avlasta kunderna bördorna av implementation och underhåll.

One-stop shop

Genom B-eyes off-shore organisation kan vi erbjuda kostnadseffektiv anpassning och utveckling med en enda kontaktpunkt hos oss.

Prenumerera...

…på vårt oregelbundna nyhetsbrev


Eller följ oss på LinkedIn:

 

Insightsolutions liten

Götgatan 9, 116 46 Stockholm
Telefon: +46 703 450 254
E-post: info@insightsolutions.se

Skicka oss ett meddelande

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande