Missa inte Martin Zingmark rundabordsamtal på Verksamhetsstyrning 2.0!

Missa inte Martin Zingmark rundabordsamtal på Verksamhetsstyrning 2.0!
2017-02-24 Hans

Verksamhetsstyrning 2.0 är Sveriges ledande möte för Business Controllers. Ambitionen med konferensen är att ge dig som arbetar som Controller praktisk kunskap från riktiga människor, på riktiga företag, som gör, eller har gjort riktiga grejer som du och dina kollegor kan ta del av och lära er av.

Missa inte rundabordssamtal nr 16 med rubriken: Budgeten – går det att planera på en högre nivå när ”djävulen sitter i detaljerna”?

Via intervjuer och möten med 50-60 av Sveriges större bolag, två studier, fokusgrupper med controllerchefer och ett antal stora och små projekt har Martin samlat en del tankar och idéer om planeringsprocessen. Budgeten får ofta kritik men samtidigt är det få bolag som har övergett den. En majoritet av svenska företag använder sig av en traditionell årlig budget som kompletteras med tre prognoser under året. I en värld där förutsättningarna förändras allt fortare ökar kravet på mer snabbrörliga planeringsprocesser. Inte sällan är en fastslagen budget redan obsolet när den lämnar styrelsens bord på grund av förändringar i omvärlden. Processen kritiseras ofta för att vara resurskrävande, icke värdeskapande, trögrörlig och fort tappa sitt värde.

Njut av god mat, dryck och samtidigt – bli inspirerad!

Märk din kalender och boka din plats här